تعمیر پمپ آب خانگی و آبرسانی در بهترین مرکز خدمات سال 1402

تعمیر پمپ آب خانگی و بوستر پمپ آبرسانی همیشه باید توسط کارشناسان حرفه‌ای و دوره دیده صورت بگیرد. با تعمیر پمپ آب خانگی، راندمان و خروجی قابل قبولی را از آن شاهد خواهید بود. تعمیر کننده پمپ آب، در صورت تعمیر نادرست این محصول امکان دارد آسیب‌های جدی به سایر بخش‌های آن برساند. این آسیب‌ها به دلیل گرانی هزینه‌های جایگزینی پمپ جبران ناپذیر خواهد بود.

همیشه اجرای صحیح سرویس و تعمیر پمپ آب ساختمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است. باید عیب یابی، تعمیر، شناسایی علائم خرابی و روغن کاری پمپ آب توسط فردی متخصص صورت گیرد. در این صورت تعمیر پمپ بشقابی و طبقاتی یا ایستاده به حداقل خواهد رسید. در ادامه این مقاله از ایران جهش به برخی از مهم‌ترین مشکلات احتمالی، خرابی‌ها و تعمیر پمپ آبرسانی خواهیم پرداخت.

مشکلات پمپ آب خانگی

راه حل

نشتی در قسمت شافت پمپباز کردن اتصالات پیچ‌ها، شستشو با محلول ضد رسوب، بستن مجدد بر روی بدنه شافت، چک کردن علائم خرابی پروانه پمپ آب
نشتی در اتصالات خارجی پمپمحل نشتی را پیدا کنید، آب را از محل خروجی جدا کنید، رسوبات تمیز شود.
روشن و خاموش شدن پمپ بیش از 5 بار در دقیقهمنبع تحت فشار یا تیوپ آن مشکل پیدا کرده.
آب ورودی به آپارتمان از حد‌معمول بالاترتنظیمات پمپ آب خانگی را تغییر دهید.
آب به صورت موج دار یا ضربان دارمخزن آب باید عوض شود.
شنیدن صدای به کار افتادن پمپ آب خانگیمشکل از نشتی لوله‌ها داخل کار یا خرابی پمپ است.

مشاوره برای تعمیر پمپ آب: 09123948291 و 02133280195

علائم خراب شدن پمپ آب چیست؟

قبل از اینکه به نکات مهم در آموزش تعمیر پمپ آب بپردازیم، بهتر است در مورد علائم خراب شدن پمپ آب و عملکرد بوستر پمپ آبرسان اطلاعاتی را کسب کنید. در صورت مواجه شدن با چنین علائمی، سریعا برای تعمیر آن می‌توانید، اقدام کنید. تعمیر بوستر پمپ آبرسانی و پمپ آب اگر به درستی انجام شود، مدت‌ها پمپ در صورت استفاده صحیح کار خواهد کرد. از علائم اختلال در عملکرد پمپ آب خانگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کار کردن دستگاه پمپ آبرسانی خارج از تنظیمات اعمال شده
  • روشن ماندن بی وقفه پمپ آب (خاموش نشدن پمپ آب)
  • خاموش و روشن شدن مکرر پمپ
  • کاهش باد داخل منبع تحت فشار
  • گیرپاژ کردن پمپ

موارد گفته شده از علائم رایج در خراب شدن پمپ آب است. برای تعمیر پمپ آب جتی، بشقابی و یا طبقاتی در صورت مشاهده این نشانه‌ها هرچه زودتر باید اقدام کرد. البته دقت داشته باشید همیشه بهترین پمپ آب خانگی را برای خود انتخاب کنید. مناسب‌ترین پمپ آب با توجه به متراژ واحدها، میزان مصرف روزانه، تعداد طبقات و ارتفاع سازه و نیز تعداد شیرهای موجود، انتخاب باید شود.

علائم خراب شدن پمپ آب چیست؟

شماره تماس جهت مشاوره و تعمیر پمپ آب خانگی: 09123948291 و 02133280195

آموزش تعمیر پمپ آب ساختمان

قبل از آموزش تعمیر پمپ آب ساختمان دقت داشته باشید، سرویس مکرر این محصول سبب افزایش طول عمر مفید تاسیسات آبرسانی می‌شود. بنابراین توصیه می‌شود سرویس و تعمیر پمپ آب، بوستر پمپ آتش نشانی و بوستر پمپ آبرسانی را به موقع انجام دهید. البته باید اجزای مختلف پمپ آب و سیستم آبرسانی را به خوبی بشناسید. این اجزا شامل مخزن تحت فشار و درجه آن، کلید اتوماتیک، خود پمپ آب، تابلو برق و سایر موارد است. همچنین باید نحوه درآوردن پروانه برنجی پمپ آب و سایر موارد را به درستی بدانید.

اولین مورد در سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی این است که یک شیر آب سرد را باز نگه دارید تا بتوانید عملیات سرویس و تعمیر پمپ را آغاز کنید. سپس باید به درجه پمپ دقت داشته باشید که پمپ بر روی چه درجه‌ای خاموش می‌شود. به علاوه زمانی که شیر آب سرد را باز می‌کنید بر روی چه درجه‌ای قرار می‌گیرد و این سوال را پاسخ دهید که آیا عمل استارت پمپ خانگی به درستی انجام شده است؟!

در هنگام باز بودن شیر آب، اگر اختلاف درجه بین 1 بار باشد و پمپ به صورت مکرر خاموش و روشن نشود، پمپ تنظیم بوده و نیازی به تعمیر پمپ آبرسانی نیست. اما اگر اختلاف بیش از 1 بار باشد، باید ورودی و خروجی پمپ را بسته و برق آن را از مدار خارج کنید. حال منبع انبساط را از سیستم خارج کرده و درجه باد پمپ را چک کنید که روی اعداد معمول خود باشد.

به طور معمول منبع انبساط بایستی بین 30 تا 35 درجه شارژ باد داشته باشد. اگر عدد نشان داده کمتر از این بازه باشد، باید نسبت به شارژ باد انبساط اقدام کنید. در نهایت پمپ را سرجای خود ببندید، شیر ورودی و خروجی را باز کرده و پمپ را به برق متصل کنید. استفاده از یک منبع دیافراگمی و لوله کشی درست برای پمپ به شما در کاهش هزینه‌ها بسیار کمک خواهد کرد.

صدای بیش از اندازه پمپ و لرزش آن

از دلایل بروز این مشکل می‌توان به گیر کردن پروانه پمپ به دیواره هوزینگ اشاره کرد. همچنین وجود مشکلاتی در بلبرینگ‌ها مانند زنگ زدگی و شکستگی باعث تولید صدای نامطلوب و گیرپاژ نمودن الکتروموتور شود. این خرابی در تعمیر پمپ آبرسانی بسیار مهم بوده و سریعا باید به آن رسیدگی شود. در صورت رسیدگی نکردن به این مشکل می‌تواند منجر به سوختن پمپ شود.

روش‌های کاهش فشار و تعمیر پمپ آبرسانی

کم شدن فشار آب و نحوه تنظیم آن

برای این کار باید کلید اتوماتیک پمپ را تنظیم کرد. در قسمت زیرین کلید اتوماتیک دو پیچ به همراه مهره‌ای وجود دارد. زیر هر کدام از این مهره‌ها، فنر فلزی وجود دارد که با سفت نمودن آن فشار آب افزایش خواهد یافت. به عبارتی دیگر برای تنظیم فشار آب باید همه‌ی شیرهای آب را بسته و فشار پمپ آب را تنظیم کنید.

کار نکردن LLC

اگر در لوله‌ها هوا وجود داشته باشد، در عملکرد پمپ طبقاتی مشکل پیش خواهد آمد. همچنین با مشکل در سوئیچ فشار و دریچه مغناطیسی باعث اختلال در LLC خواهد شد. برای این کار یا باید LLC را جایگزین کرد و یا هوای ایجاد شده از آن را خارج کنید.

بروز مشکلات در سیال مکانیکی

با توجه به اینکه پمپ آب از طریق محوری دوار در گردش است، ممکن است آب داخل هوزینگ به سمت بیرون نشت کند. لذا برای جلوگیری از نشت آب، بهتر است تا از قطعه ای به نام مکانیکال سیال بهره ببرید. این قطعه شامل یک صفحه، یک فنر، سطح تخت، متحرک و همچنین یک رینگ آب است. در حالت کلی جنس این نوع سیال به ساختار مکانیکی آن بستگی دارد ولی در پمپ‌های آب خانگی از جنس سیلیکون و وایتون است.

گیرپاژ کردن پمپ آب

یکی از معمول ترین دلایل مراجعه مشتریان برای تعمیر پمپ آبرسانی، گیرپاژ کردن پمپ آب است. این مشکل می‌تواند به علت نرسیدن سیال به درون پمپ باشد. علت دیگر را می‌توان در خرابی بلبرینگ‌های آن جستجو کرد. این گونه از خرابی‌ها همانطور که پیش‌تر نیز به آن اشاره شد ممکن است در اثر نرسیدن سیال به درون هوزینگ صورت گیرد.

دلیل دیگری که می‌توان نام برد، رسوبات موجود در درون هوزینگ است که در طولانی مدت امکان گیرپاژ کردن موتور را افزایش می‌دهد. وجود ذرات معلقی مانند ماسه و شن نیز داخل سیال میتواند باعث گیر کردن پروانه و مانع چرخش موتور پمپ شود. عوامل دیگری نیز مانند زنگ زدن محفظه پمپ و پروانه نیز ممکن است باعث گیر کردن آن شود و نیاز به تعمیر پمپ آبرسانی باشد.

دلیل خاموش و روشن شدن مداوم پمپ‌های آب

یکی از دلایلی که به خاموش و روشن شدن مداوم پمپ آب می‌انجامد، ایراداتی در منبع تحت فشار است. این منبع با داشتن تیوپی در داخل خود وظیفه نگهداری از حجم معینی از آب را دارد. این آب زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که فشار کم داخل لوله‌ها را جبران کند تا از استارت مداوم پمپ خانگی جلوگیری کند.

آموزش تعمیر پمپ آبرسانی

در مواقعی که پمپ آب به صورت مداوم خاموش و روشن شود، می‌توان احتمال داد که این تیوب آسیب دیده است و به تعمیر پمپ آبرسانی نیاز دارید. پس با بررسی تیوپ نگهدارنده آب می‌توان به ریشه‌یابی این مشکل پرداخت. دقت داشته باشید برای تعمیر پمپ آبرسانی، فرد متخصصی آن را انجام دهد. بنابراین اگر با اختلال عملکرد در پمپ آب برخورد کردید، تعمیر آن را به متخصصین ماهر ایران جهش بسپارید.

سرویس دوره‌ای پمپ آب

سرویس پمپ آب خانگی برای افزایش راندمان و بازدهی این محصول بسیار حیاتی است و نیاز شما را به تعمیر پمپ آبرسانی بسیار کمتر خواهد کرد. با سرویس به موقع و دوره‌ای شما قادر هستید که آسایش ساکنین را فراهم کنید و از خرید پمپ عمودی یا افقی جلوگیری کنید. زمان‌های مناسب را می‌توانید از یک سرویس کار مطمئن بپرسید. در سرویس دوره‌ای باید به موارد زیر دقت داشته باشید:

  • خرابی و فرسوده شدن پروانه پمپ و تامین نشده هد و فشار مورد نظر
  • تست الکتریکی پمپ
  • بررسی سطح روغن در موتور و تعویض آن در صورت لزوم
  • چک کردن شیر یک طرفه‌ها
  • بررسی منبع تحت فشار و تیوب آن
  • بازدید شیر فلکه اصلی و میزان فشار آب ورودی

شماره تماس جهت سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی: 09123948291 و 02133280195

نقش منبع تحت فشار آب

مخزن تحت فشار نقش مهمی در سیستم آبرسانی ایفا می‌کند. در زیر به چند مورد از این نقش‌ها در تعمیر پمپ آبرسانی اشاره شده است:

  • کاهش دفعات استارت پمپ
  • کم شدن مصرف برق و بهینه شدن مصرف انرژی
  • کاهش میزان نوسانات فشار آب
  • کاستن اصطکاک پمپ
  • مشخص نمودن فشار پشت خط آب مصرفی
  • کاهش آلودگی صوتی

علت دیگر روشن و خاموش شدن مداوم پمپ خانگی، نصب نبودن شیر یک طرفه برای سیستم خروجی پمپ آب است. دلیل نبود شیر یکطرفه سیال باعث می‌شود تا مایع به درون سیستم آب شهری برگشته و پمپ مجددا روشن شود.

روش‌های کاهش فشار و تعمیر پمپ آبرسانی

پمپ‌های آب امکان دارد، بر اثر دلایلی صدای زیادی را از خود تولید کنند. این موارد در تعمیر پمپ آبرسانی عبارتند از:

  • صاف و میزان نبودن محل قرارگیری
  • نامناسب بودن سیستم لوله کشی
  • ارتعاشات حاصل از فعالیت پمپ
  • بی کیفیت بودن جنس پمپ

برای تعمیر پمپ آبرسانی و کاهش صدای زیاد پمپ آب بایستی نکات و اصولی را رعایت کنیم تا به برطرف نمودن این مشکل بیانجامد:

  • هنگام نصب پمپ آب حدالامکان از نزدیک بودن به دیوار جلوگیری شود.
  • موقعیت قرارگیری پمپ آب را تا حد ممکن عایق کاری کنید.
  • به صورت دوره‌ای و فصلی به بررسی و سرویس پمپ آب خود بپردازید.
  • برای تثبیت پمپ حتما از یک تکیه گاه بهره ببرید.
  • اگر در پمپ در نخستین روزهای خود فاقد هرگونه صدای آزاردهنده‌ای بود و پس از مدتی صدای زیادی را از خود بروز می‌دهد، قطعا مشکل مکانیکی جدی در آن بوجود آمده است.

قیمت تعمیر پمپ آب خانگی

هزینه تعمیر پمپ آب خانگی با توجه به نوع خرابی، مشخص خواهد شد. البته هر پمپ ساختمان دارای تجهیزات همراهی است که آنها هم خراب خواهند شد. در زیر تعرفه تعمیر پمپ آب در ایران جهش به شما نمایش داده شده است:

نوع خدمات

هزینه به تومان

نصب هر پمپ، بدون تخریب فضایی

1,100,000 تومان

شارژ منبع تحت فشار

200,000 تومان

تعویض تیوپ

400,000 تومان

شماره تماس جهت استعلام قیمت تعمیر پمپ آب خانگی: 09123948291 و 02133280195

سخن پایانی در مورد تعمیر پمپ آب خانگی

همانطور که اشاره کردیم در مبحث تعمیر پمپ آبرسانی و خرابی‌های مربوط به آن عوامل زیادی ممکن است دخیل باشد. در صورت رعایت نکات ایمنی شما به راحتی می‌توانید از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری نمایید. اما در صورت بوجود آمدن مشکلات فنی بهتر است تا برای تعمیر پمپ آبرسانی خود از یک متخصص کمک بگیرید. همچنین کارشناسان ایران جهش قادر هستند در آموزش تعمیر پمپ آب خانگی به شما کمک فراوانی را کنند.

سوالات متداول شما در خصوص تعمیر پمپ آب خانگی

نکات مهم در تعمیر پمپ آبرسانی چیست؟

در حین تعمیر پمپ، هیچگاه پمپ را بدون آب روشن نکنید. زیرا این کار می‌تواند به پمپ آسیب برساند. همچنین برای تعمیر پمپ آب هیچ وقت آن را به طور مستقیم به برق نزنید و حتما از محافظ برق استفاده کنید.

تعمیر پمپ آبرسانی بایستی توسط چه فردی صورت گیرد؟

دقت داشته باشید از آنجایی که پمپ آب و بوستر پمپ دارای سیستم پیچیده‌ای هستند، از این رو توصیه می شود با خراب شدن آن اگر تجربه و مهارت لازم را ندارید، برای تعمیر آن اقدام نکنید و فرایند تعمیر را به متخصصین ایران جهش واگذار کنید.

باز کردن پمپ آب به چه صورت است؟

برای باز کردن پمپ آب باید در ابتدا تمامی اتصلات به آن را جدا کنید. سپس پیچ‌های هوزینگ را باز نموده و سپس مهره نگه دارنده پروانه را جدا کرده و سیل یا آب بند را خارج نمایید. همچنین با جدا شدن این بخش‌ها، امکان خروج روتور هم فراهم می‌شود. در این حالت شما قادر خواهید بود شفت بلبرینگ را به شما خواهد داد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *