روغن کاری پمپ آب به چه صورت انجام می‌شود؟

وقتی وسیله‌ای مثل پمپ آب خریداری می‌کنید باید به آن رسیدگی کنید. اینگونه نیست که پمپ آب به خودی خود بهترین عملکرد را داشته باشد. یکی از کارهایی که باید به صورت دوره‌ای انجام دهید، روغن کاری پمپ آب است. روغن کاری باعث می‌شود، پمپ آبرسانی بدون کاهش عملکرد به خوبی کار کند.

داشتن بهترین عملکرد، رضایت شما را به همراه دارد. البته برای این کار، شما نیاز به آموزش روغن کاری پمپ آب خانگی و انواع دیگر دارید. توجه داشته باشید که روغن کاری باعث می‌شود زیاد به تعمیر پمپ آبرسانی هم نیاز نداشته باشید. در این مقاله از ایران جهش ما در مورد نحوه نگهداری پمپ آب و روغن کاری آن مطالبی را به شما ارائه خواهیم داد.

اهمیت روغن کاری پمپ آب

برای درک بهتر اهمیت روغن کاری پمپ، باید ابتدا به تعریف خود پمپ آب بپردازیم. در خیلی از فضاهایی که به آبرسانی احتیاج است، شما نیاز به پمپ آب برای افزایش فشار آب دارید. همچنین به منظور افزایش و پایداری فشار، خیلی از کارشناسان استفاده از بوستر پمپ آبرسانی پیشنهاد می‌دهند. باید دانست که همیشه نگهداری پمپ آب بسیار با اهمیت است.

بعضی از عوامل شامل بازدید دوره‌ای، روغن کاری پمپ، سرویس به موقع و سایر موارد، شما را در داشتن حداکثر کارایی بسیار کمک خواهد کرد. در صورتی که این موضوعات را ناچیز بدانید، به مرور پمپ آب شما دچار فرسودگی خواهد شد. این فرسودگی در پایان باعث از کار افتادگی و خرابی شده و نیازمند تعمیر پمپ آبرسانی است.

این امر سبب خواهد شد، شما هزینه زیادی بابت تعمیر پمپ و حتی خرید، پرداخت کنید.  از این رو باید دانست که روغن کاری پمپ آب به طور مرتب از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد و شما را از پرداخت هزینه‌های جانبی به دور خواهد کرد.

اهمیت روغن کاری پمپ آب

 

نحوه روغن کاری پمپ آب

روغن کاری انواع پمپ‌ها یک ضرورت برای حفظ سلامت پمپ و عملکرد آن است. شما هر وسیله‌ای که خریداری می‌کنید باید سرویس‌های دوره‌ای آن انجام شود. پمپ آب نیز از دسته وسایلی است که باید حتما سرویس آن به صورت مکرر انجام شود. یک پمپ یا سیستم بوستر پمپ آبرسانی از قطعات مختلف تشکیل شده است. این قطعات در کنار هم ساختار اصلی سیستم آبرسانی را تشکیل می‌دهد.

بهترین راهی که می‌توانید فواصل روغن کاری را مشاهده کنید، همان دفترچه راهنمای پمپ آب است. در دفترچه یا کاتالوگ پمپ آب تمامی مراحل و شرایط روغن کاری پمپ یا بوستر پمپ گفته شده است. شرایط محیطی در زمان و نحوه روغن کاری بسیار اهمیت پیدا می‌کند.

انواع روغن پمپ

شما در اجرای روغن کاری پمپ آب خانگی نیاز به روانکاری قطعات دارید. دو نوع روغن برای استفاده در روغن کاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی روغن و دیگری گریس است که هر کدام با توجه به شرایط خود استفاده می‌شود.

روغن

این روش زمانی برای استفاده در محل روغن کاری پمپ مورد استفاده قرار می‌گیرد که شرایط برای استفاده آن مهیا باشد. از روغن برای درجه حرارت بیش از 90 درجه سانتی گراد استفاده می‌شود. روغن برای دستگاه‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که دور موتور بالایی را دارند.

گریس

گریس برای پمپ‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که دور پایینی دارند. در این پمپ‌ها به دلیل اینکه پمپ حرارت پایینی را تولید می‌کنند، می‌توان از گریس استفاده کرد. به طور کلی برای قطعات بیرونی که دمای کمتری را تولید می‌کنند و گردش به نسب پایینی دارند و امکان نفوذ روغن به اجزای داخلی موتور است، از گریس استفاده می‌شود.

نکات مهم در روغن کاری پمپ آب

برای اینکه طریقه روغن کاری پمپ آب را به شیوه درست انجام دهید باید نکاتی را بدانید. برای اینکه استانداردهای پمپ را بدانید باید حتما از راه‌های مختلف این اطلاعات را به دست بیاورید. حتما قبل از هرکاری دفترچه راهنمای پمپ آبرسانی را به درستی بخوانید. از سرعت پمپ خود اطلاع کافی را داشته باشید و تعیین زمان خوب برای روغن کاری را مشخص کنید. حتی اگر شما بهترین پمپ آبرسانی را داشته باشید، نیاز است که به صورت دوره‌ای روغن کاری آن انجام شود.

نکات مهم در روغن کاری پمپ آب

سوالات متداول در روغن کاری پمپ آب

چرا روغن کاری پمپ باید انجام شود؟

زیرا با این کار، استهلاک دستگاه خود را کم می‌کنید.

گریس برای چه پمپ‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

گریس را برای دماهای زیر 90 درجه و برای پمپ‌های با دور پایین استفاده می‌کنند.

سخن پایانی روغن کاری پمپ آب

روغن کاری پمپ آب ساختمان یک عمل بسیار تخصصی به حساب می‌آید. این روغن کاری باید در فواصل و دوره‌های مختلف انجام شود. در این مقاله سعی شد که در مورد نحوه روغن کاری پمپ آب خانگی را به صورت مختصر برای شما بیان کنیم. برای مشاوره‌های تخصصی می‌توانید با کارشناسان ایران جهش تماس بگیرید تا آخرین اطلاعات را در مورد روغن کاری به دست بیاورید. همچنین می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دانستنی‌های صنعتی، به مقالات ایران جهش مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!