3 روش رایج لوله کشی پمپ آب

لوله کشی پمپ آب یک فرآیند بسیار مهم در نصب سیستم تامین آب برای مصارف مختلف است. در این فرآیند، لوله‌هایی برای انتقال آب از مخزن یا لوله اصلی آب به واحد مسکونی یا تجاری یا صنعتی نصب خواهد شد. روش لوله کشی پمپ به شما کمک خواهد کرد که بهترین بازدهی را از سیستم آبرسانی خود داشته باشید.

البته باید گفت که نقشه لوله کشی پمپ آب ساختمان را باید از قبل تهیه کنید تا بدانید ورودی و خروجی لوله‌ها از چه جاهایی عبور خواهد کرد. برای این کار باید آموزش لوله کشی پمپ آب را به شکل کاملا تخصصی دیده باشید. در ادامه این مقاله از ایران جهش با ما همراه باشید تا در مورد طریقه لوله کشی پمپ آب به شما اطلاعات مفیدی را بدهیم.

سیستم لوله کشی پمپ آب چیست؟

برای انتقال آب شما همیشه نیازمند لوله‌هایی برای آن هستید. لوله کشی پمپ ساختمان و هر فضای دیگر لازم است به صورت حساب شده و دقیق انجام شود. اگر اصول لوله کشی پمپ اب به درستی رعایت شود دیگر تا سال‌های سال نیازی به تغییر و یا تعویض آن نخواهید داشت.

این سیستم لوله کشی برای این به کار می‌رود تا آب را به شکل صحیح وارد پمپ نماید و خروجی آن خارج کند. اگر سیستم آبرسانی به شکل درستی طراحی شده باشد، حتی شما هیچ زمانی مسدودیت لوله را شاهدش نخواهید بود.

"سیستم

مطالب پیشنهادی: تعمیر پمپ آبرسانی

روش لوله کشی پمپ آب

همیشه برای لوله کشی در پمپ آب نیازمند روش‌های استاندارد و اصولی هستید. این روش‌ها به شما در بهره‌وری از سیستم آبرسانی کمک شایانی خواهد کرد. چند روش کلی برای اتصال لوله‌های آبرسانی به آب شهری وجود دارد. یکسری آب را مستقیم به لوله آب شهری وصل می‌کنند.

عده‌ای دیگر قبل از ورود آب به پمپ در مسیرش مخزنی را قرار می‌دهند. بعضی‌ها هم از یک بوستر پمپ آبرسانی برای انتقال آب استفاده خواهند کرد. باید گفت روش‌های لوله کشی فقط شامل این موارد نیست ولی این موارد بیشتر کاربردی است.

نصب پمپ به شکل مستقیم روی لوله آب ورودی

این روش به شکل کاملا ساده‌ای انجام خواهد شد و هزینه‌های کاربر بسیار کم خواهد شد. البته این روش غیر قانونی است و مصرف کننده حق استفاده از این روش را ندارد و در صورت استفاده مشترک شامل جریمه خواهد شد. این روش باعث می‌شود که شما فشار آب شهری را افزایش داده و به سمت واحد مورد نظرتان هدایتش کنید.

این روش عیوبی را نیز دارد که پمپ آب را تحت الشعاع قرار می‌دهد. در صورتی که آب شهری قطع شود، پمپ همچنان به کار خود ادامه خواهد داد. همین علت موجب خواهد شد که پمپ آب دچار خرابی و سوختگی شود. در این روش به لوله کشی خاصی نیاز نیست و با داشتن منبع تحت فشار، شیر یکطرفه و مهره ماسوره و مغزی به بهترین شکل قابل اجرا است.

نصب پمپ با مخزن آب

برای نصب پمپ آب خانگی به مخزن آب که روش اصولی و استانداردی است نیاز به طی مراحلی است. این روش آبرسانی و لوله کشی پمپ به شکل رایج و عمومی و به شکل کاملا قانونی انجام می‌شود. این روش هزینه‌های شما را در نگهداری و سرویس پمپ آب خانگی نیز پایین می‌آورد.

با استفاده از این روش شما مستقیما به یک منبع آب وصل هستید و فشار دلخواهی را به وسیله پمپ می‌توانید برای خود ایجاد کنید. در این روش باید انشعاب آب شهری را به مخزن وصل کنید و سپس از خروجی مخزن انشعابی را به پمپ دهید. البته برای کنترل آب مخزن از شناور و یا شیر کنترل سطح استفاده می‌شود.

البته باید دو مسیر برای لوله کشی آب در نظر بگیرید، در صورت از کار افتادن پمپ، بتوانید مستقیم از آب شهری استفاده کنید. شما نصب شیر یکطرفه نیز در مسیر این پمپ عملکرد بهتری را شاهدش خواهید بود. برای اطلاع از لیست قیمت بهترین پمپ‌ های ایران جهش می‌توانید با این مجموعه در تماس باشید.

"روش

نصب بوستر پمپ با لوله کشی خاص خود

بوستر پمپ یکی دیگر از سیستم‌های تامین آب برای تعداد واحدهای زیاد و ساختمان‌های مرتفع محسوب می‌شود. لوله کشی پمپ این روش پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. در مسیر این لوله کشی‌ها مخزن آب، پمپ‌ها و سایر قطعات این سیستم آبرسانی قرار گرفته‌اند.

برای نصب این سیستم بهتر است از مجموعه ایران جهش که سال‌های زیادی در حوزه نصب بوستر پمپ آبرسانی مشغول به فعالیت بوده، کمک بگیرید.

سخن پایانی لوله کشی پمپ آب

لوله کشی پمپ آب ساختمان و سایر واحدهای اداری، تجاری و صنعتی دارای ویژگی‌های خاص خود است. بهتر است برای مشاوره و انتخاب با کارشناسان مجرب ایران جهش در تماس بوده و از راهنمایی آن‌ها در جهت انتخاب بهترین نوع لوله کشی پمپ و بوستر پمپ استفاده کنید. همچنین این مجموعه به صورت تخصصی کار خرید پمپ عمودی و نصب آن را ارائه خواهد داد.

سوالات متداول لوله کشی پمپ آب

لوله کشی پمپ ها به صورت متداول به چند روش انجام می‌شود؟

عموما 3 روش برای لوله کشی پمپ خانگی وجود دارد.

هزینه لوله کشی پمپ خانگی چقدر است؟

هزینه لوله کشی پمپ خانگی با توجه به قطعات مصرفی و مقدار لوله مصرفی تعیین می‌شود.

5/5 - (7 امتیاز)

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!